top of page

Philipse High Tea

‘High Tea’. Een eeuwenoud gebruik uit Engeland dat langzaam zijn plek in Nederland heeft gevonden. High Tea is voor ons als Nederlanders naast lekker eten ook vaak iets voor een speciale gelegenheid. Onze High Tea’s lenen zich er dan ook uitstekend voor om een middag met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s te genieten van lekker eten en elkaar. Bij Philipse doen wij dan ook ons uiterste best om u in de watten te leggen met heerlijke zoetigheden en hartige hapjes. Dit alles samen met diverse smaken biologische kloosterthee. Onze High Tea’s zijn sfeervol en alles wordt geserveerd op ouderwets brocante servies.

 

Een High Tea bij Philipse bestaat bij ons uit verse producten met zorg voor u gekozen en bereid. Bij dit alles krijgt u eerlijke biologische kloosterthee in verschillende smaken. Wanneer u voor onze uitgebreide high tea’s kiest, adviseren wij u om er ruim de tijd voor te nemen. Om voldoende tijd en rust te hebben om alles te proeven en ervan te genieten. We vragen u om op tijd te zijn voor de start van de High Tea die wij met u afspreken. Wij sluiten om 17.00 uur.

In het weekend hebben we veel reserveringen voor High Tea's. Reserveer daarom tijdig voor een High Tea dmv ons contactformulier, dit om teleurstellingen te voorkomen.

 

Onze High Tea bestaat uit diverse gangen die van zoet naar hartig gaan en weer afsluiten met iets zoets. Op die manier is er genoeg tijd om te genieten, samen bij te kletsen en te proeven van al het lekkers dat Philipse Koffie u te bieden heeft.

 

Onze High Tea is alle openingsdagen te reserveren, maar let op! uitsluitend voor min. 2 personen.

Kosten: €22,50 pp. 
Voor telefonisch contact Tel: 024-6841130 of neemt contact op via ons contactformulier.

 

Tip: Ook leuk om als cadeaubon te geven!

bottom of page